vineri, 24 octombrie 2008

Guvernul privat


O initiativa minunata! Business Standard a lansat "Guvernul privat"! La prima vedere pare un joc de rol, dar daca intam in detaliu realizam importanta acestui proiect.

Proiectul “Guvernul Privat” este structurat în următoarele teme de discuţie: infrastructură, educaţie-piaţa muncii, sănătate, turism, fiscalitate, administraţie publică, mediu-energie, agricultură, decalajul rural-urban şi cercetare-dezvoltare. Acestea vor face obiectul dezbaterilor în grupuri de lucru specializate, alcătuite din oameni de afaceri, top manageri, consultanţi şi experţi din societatea civilă.

Obiectivul proiectului constă în conturarea unor soluţii concrete la problemele structurale ale României, venite din partea comunităţii de business (economia “reală”). Concluziile dezbaterilor găzduite de Business Standard şi Money Channel vor fi cumulate într-un document - un program alternativ de guvernare - care va fi pus pe masa viitorului executiv.

Mediului de business i se datorează evoluţia pozitivă a României din ultimii şapte-opt ani şi faptul că economia românească este în momentul de faţă performera Europei la creştere economică, cu un avans de 9%. “Profitul”, “eficienţa”, “orientarea către rezultate” sunt termeni ce pot fi împrumutaţi din business în administraţia publică. În plus, oamenii din mediul din afaceri deţin expertiza în domenii prioritare pentru economia românească.

Business Standard crede că mediul de afaceri poate oferi soluţii pragmatice pentru a genera profitul public şi a plasa România pe orbita modernităţii. Te invităm să contribui şi tu la această schimbare - cu propuneri concrete şi fezabile, dar şi suficient de curajoase încât să transforme decisiv România.

Vizitati http://guvernulprivat.standard.ro/!

O seara minunata,
Cristina




Niciun comentariu: