miercuri, 9 iulie 2008

Chiar trebuie sa fie totul atat de greu?

Iti doresti sa faci o multime de lucruri, iti doresti sa schimbi totul in jurul tau, iti doresti sa lupti cu toti in jurul tau pentru a face un bine... Ce se intampla atunci cand nu mai poti? Ce se intampla atunci cand ultimul gram de putere ti-l consumi urcand patru etaje in 15 minute? Ce se intampla in momentul in care vrei cu tot sufletul ceva dar organismul nu te mai ajuta? Ce poti face atunci cand iti consumi toata energia intr-un sfert de ora de discutii furtunoase pentru a obtine un spatiu pentru un centru social sau pentru a convinge o persoana ca merita sa invete, sa lupte, sa ajunga un om dedicat carierei sale si devenind astfel mandria copiilor lui... E destul de epuizant..insa asta ajungem sa facem zi de zi: sa luptam cu toti, sa luptam inclusiv cu cele mai apropiate persoane sau chiar cu noi.

De ce trebuie sa fie totul atat de greu?

De ce nu putem sa ne intelegem din priviri? De ce nu putem sa justificam o singura data ceva ce ar trebui sa auda mai multi? De ce trebuie sa-ti dai si ultima picatura de viata pentru a-i indemna pe ceilalti sa faca ceva ce nici macar n-ar fi trebuit sa intre in vizorul tau..ci pur si simplu tine de responsabilitatea proprie.. Cred ca mi-am dat singura raspunsul.

Oameni buni, haideti sa nu mai facem totul in jurul nostru sa fie atat de greu..

Cu prietenie,
Cristina

Un comentariu:

Anonim spunea...

Te intrebi de ce este greu. Pentru ca usor nu poate sa fie. Greutatea o da complexitatea caracterului si personalitatii unui om. Usor ar insemna ca oamenii sa traiasca precum furnicile - adevarati roboti.

Insa, greutatea este amplificata de neprofesionalismul unor persoane aflate in functii cheie.